Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Nieuwsarchief

Poster 2013De inschrijving voor de eerste ronde van de Nederlandse Wiskunde Olympiade is geopend. De eerste ronde kan in 2013 afgenomen worden van 21 t/m 31 januari 2013. Elke school kan zelf binnen deze periode de meest geschikte dag uitkiezen waarop de eerste ronde wordt afgenomen. We hopen dat op deze manier nog meer scholen de Wiskunde Olympiade in hun jaaragenda kunnen inpassen. Ga naar de wedstrijdsite om uw school vandaag nog in te schrijven!

 

Scholen krijgen in oktober informatiepakketten toegestuurd van onder andere de Wiskunde Olympiade. Het pakket bestaat dit jaar uit een poster, voor de docent een beknopte brochure met informatie gericht op docenten en voor de leerlingen een leaflet om ze enthousiast te maken om mee te doen. We hopen op deze wijze zowel qua vormgeving als informatieverstrekking meer aan te sluiten bij de wensen en behoeften van leerlingen en docenten.

logo

De Nederlandse Wiskunde Olympiade is een jaarlijkse wiskundewedstrijd voor leerlingen van havo en vwo. Alle leerlingen van klas 1 t/m 5 met belangstelling voor wiskunde kunnen meedoen aan de eerste ronde. Deze wordt altijd in januari gehouden op alle deelnemende scholen. De speelse maar uitdagende opgaven testen je creativiteit en wiskundig inzicht.

English information English Information

word Vriend

Agenda

finale
13 september 2019

prijsuitreiking
8 november 2019

1e ronde
20-30 januari 2020

2e ronde
13 maart 2020

Uitgebreidere agenda

Partners

TU/e

 

 

 
UL

 

ORTEC

Rabobank